miercuri , mai 22 2024
Breaking News

Dezinfectant Rapid

De ce este utila igienizarea si dezinfectarea cu un dezinfectant rapid?

Dupa cum probabil bine stiti, un dezinfectant rapid este util in orice casa, nu doar in spitale, clinici medicale sau saloane de infrumusetare.

Nu este suficient ca locuinta dumneavoastra sa arate bine si sa aiba un miros decent. Pentru a va asigura ca dumneavoastra si cei dragi puteti trai acolo, este de asemenea important ca locuinta dumneavoastra sa fie curata la nivel microscopic.

Nu exista nicio modalitate de a va face casa absolut libera de microbi care cauzeaza boli la un moment dat. Cu toate acestea, este posibil sa se reduca considerabil numarul de germeni prezenti in locuinta, prin utilizarea dezinfectantilor rapizi.

Procedand astfel, toata lumea din casa se poate bucura de un risc redus de a intampina diverse probleme de sanatate din cauza bacteriilor, virusilor si ciupercilor.

Diferenta dintre igienizare si dezinfectare cu un dezinfectant rapid

Chiar daca pare greu de crezut, inca exista persoane care nu pot sa faca diferenta intre igienizare si dezinfectare. In primul rand, trebuie sa clarificam un aspect: igienizarea si dezinfectarea sunt doua lucruri diferite. Chiar daca poate parea ca pot fi folosite interschimbabil, din punct de vedere tehnic, sunt doua proceduri diferite.

Dezinfectant RapidMai simplu spus, igienizarea inseamna reducerea numarului de germeni prezenti pe o suprafata. Spalarea farfuriilor cu lichid de spalat vase este o forma de igienizare.

Frecarea mainilor cu dezinfectant rapid pentru maini pe baza de alcool este o forma de dezinfectare. Desi nu poate ucide toti germenii prezenti, igienizarea poate ajuta cel putin la reducerea sanselor de aparitie a problemelor legate de microbi.

Dezinfectarea, pe de alta parte, implica eliminarea tuturor germenilor prezenti. Deci, cu alte cuvinte, niciunul dintre acesti microbi nu va ramane dupa.

Procesul de dezinfectie implica adesea utilizarea unor substante chimice. Un exemplu comun este pulverizarea unui cos de gunoi cu spray dezinfectant dupa golirea acestuia. Scufundarea ustensilelor de luat masa in apa clocotita este o alta forma de dezinfectare.

Pe scurt, atat igienizarea, cat si dezinfectarea vor elimina germenii daunatori inainte ca acestia sa provoace tot felul de probleme de sanatate, dintre care unele pot fi si destul de grave si contagioase. Cu toate acestea, sunt doua proceduri care difera prin numarul de germeni de care pot scapa.

Principalele motive pentru a va igieniza si dezinfecta casa

Acum ca aveti o idee despre diferenta dintre igienizare si dezinfectare, puteti intelege de ce este utila aplicarea unui dezinfectant rapid. Un astfel de produs poate sa ofere mai multe avantaje decat v-ati putea imagina.

1. Nivel de stres scazut

In zilele noastre, se pare ca nimeni nu este ferit de microbii care pot face ravagii asupra sanatatii lor si pot cauza moartea. Un exemplu este coronavirusul, cu care ne-am luptat pe timpul pandemiei. Avand casa dvs. igienizata si dezinfectata, este mai putin probabil ca acest virus si alti microbi daunatori sa prospere in locuinta dvs. si sa va ameninte sanatatea, precum si sanatatea celor dragi.

2. Scaderea crizelor de alergie

De asemenea, este o idee buna sa va igienizati si sa va dezinfectati in mod regulat casa daca aveti alergii sau daca cineva din familie are.

Utilizarea unui dezinfectant rapid va ajuta la tratarea alergenilor obisnuiti gasiti in casa, cum ar fi parul de animale, acarienii, mucegaiul, etc. Curatarea regulata a covoarelor, a perdelelor si draperiilor, a tapitariei si a altor accesorii unde se pot acumula alergeni este foarte recomandata pentru a reduce considerabil riscul de eruptii.

3. Probleme respiratorii reduse

Mucegaiul dar si alti alergeni pe care ii puteti avea in casa, va pot provoca probleme daca suferiti de alergii. Va puteti confrunta cu iritatii ale cailor respiratorii. Ei bine, prin aplicarea unui dezinfectant rapid periodic, eliminati mucegaiul si alti agenti daunatori, si astfel reduceti considerabil problemele respiratorii.

Se poate vedea foarte clar faptul ca utilizarea unui astfel de dezinfectant este benefica si ofera multe avantaje majore. Cu siguranta trebuie sa aveti in casa o astfel de solutie care dezinfecteaza rapid suprafetele.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Firme Termopan Brasov

Ce conteaza la alegerea unei firme termopan Brasov? Atunci cand vine vorba despre inlocuirea usilor …

Close