miercuri , mai 22 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Epilare definitiva Brasov cu laser fata sau epilarea cu ceara?

Pentru eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului, unele persoane aleg procedura de epilare definitiva Brasov cu laser. Exista si persoane care inca nu s-au gandit sa aleaga aceasta procedura si au ramas fidele epilarii cu ceara.

Multe dintre aceste persoane insa se intreaba daca nu cumva ar fi cazul sa opteze pentru epilarea definitiva. Si-ar dori sa faca acest lucru, dar nu detin din pacate suficient de multe informatii. Nu cunosc avantajele pe care epilarea definitiva cu laser le are in fata epilarii cu ceara.

Despre aceste doua tratamente corporale vom discuta in randurile care urmeaza. Daca va intereseaza procedura de epilare definitiva, ar trebui sa cititi pana la final.

Comparatie intre epilarea cu ceara si epilare definitiva Brasov cu laser

In ciuda faptului ca inca exista persoane care prefera epilarea cu ceara, epilarea definitiva cu laser are mai multe avantaje. Reprezinta o metoda mult mai eficienta pentru a elimina firele de par de pe suprafata corpului. Daca va intrebati de ce am facut aceasta afirmatie, aflati in continuare.

In primul rand, mentionam faptul ca epilarea cu ceara este o metoda dureroasa care are ca scop eliminarea firelor de par. Este o metoda care de multe ori provoaca aparitia lacrimilor in randul reprezentantelor sexului frumos.

Epilare Definitiva Brasov Cu LaserIn schimb, atunci cand vine vorba despre procedura de epilare definitiva Brasov cu laser, aceasta nu este dureroasa. Persoanele care aleg sa urmeze aceasta procedura nu simt nici macar o usoara senzatie de disconfort. In cel mai rau caz, daca le este teama de procedura, pot cere sa le fie aplicata o crema anestezica pe suprafata tratata. Acest lucru se intampla la 1% dintre persoanele care urmeaza tratamentul.

Procedura de epilare cu ceara nu doar ca este dureroasa, ci lasa si urme. Fiecare persoana care urmeaza acest tratament corporal ramane cu pielea sensibila in zona tratata. Pielea ramane rosie si se simte o senzatie de disconfort timp de cateva zile.

Epilare Definitiva Brasov Cu Laser

Epilarea definitiva cu laser nu lasa nici un fel de urma, si dupa cum spuneam anterior, nici nu provoaca senzatia de disconfort. Deci, este o procedura mult mai avantajoasa din acest punct de vedere dar asta nu este tot.

Rezultatele sunt de asemenea foarte diferite. Persoanele care opteaza pentru epilare cu ceara urmeaza in fiecare luna sau poate chiar mai des aceasta metoda. Este firesc acest lucru pentru ca dupa cateva zile – o saptamana, firele de par incep sa isi faca aparitia din nou.

Acest lucru se intampla dupa fiecare tratament corporal aplicat. Practic, rezultatele acestui tratament corporal sunt de scurta durata. Pe cand durerea provocata de epilare dispare, apar din nou firele de par si trebuie ca zona sa fie epilata.

Procedura de epilare definitiva in schimb are rezultate de lunga durata. Nu este o metoda definitiva dupa cum spune numele, dar are rezultate impresionante. Sunt necesare mai multe sedinte in cadrul uui astfel de tratament. Vestea buna insa este ca dupa 6 – 8 – 10 sedinte (in functie de zona tratata) firele de par dispar in totalitate.

Apoi, odata pe an mai este necesara o sedinta de intretinere pentru ca rezultatul sa se pastreze. Cei care urmeaza un tratament corect si respecta sedintele de intretinere, au rezultate impresionante. Pana la 15 ani se pot bucura de rezultatele si de beneficiile epilarii definitive.

Concluzie

Dupa cum ati putut vedea asadar, in comparatie cu epilarea cu ceara, procedura de epilare definitiva Brasov cu laser este mai eficienta. Din acest motiv, va recomandam sa alegeti cu incredere un astfel de tratament corporal. Veti scapa rapid de firele de par de pe anumite zone ale corpului, iar rezultatele vor fi de lunga durata. In plus, nu veti simti durere sau disconfort.

Verifica si

Epilare Definitiva Brasov

Ce proceduri sunt considerate a fi epilare definitiva Brasov? Atat reprezentantele sexului frumos, cat si …

Close