miercuri , mai 22 2024
Breaking News

Granit Cluj

Granit Cluj

Cea mai dura roca in ceea ce priveste amenajarile interioare si exterioare este Granit Cluj. Datorita acestei proprietati, granitul poate fi folosit inclusiv pentru pavarea strazilor. Cuburile de granit au o calitate exceptionala. Un alt avantaj semnificativ este reprezentat de costurile de exploatare care sunt extrem de reduse.

Granit ClujGranitul era folosit si ca baza de structura a podurilor. Bordurile si blaturile din granit au un aspect cu totul deosebit. Spatiul va fi pus in valoare intr-un mod cu totul aparte. Pietrele naturale din granit dispun de frumusete atemporala, acestea fiind compuse din cristale care au dimensiuni de cativa milimetri. Insa, granitul este o roca magmatica masiva. Contine si cuart.

Aspect deosebit al pietrelor din Granit Cluj

Fiecare bucata a unei piese din Granit Cluj prezinta un aspect unic. O piatra confectionata din granit va iesi intotdeauna in evidenta. Aceasta dispune de texturi circulare care sunt formate din venaturi dispuse in mod punctat dar si liniar pe suprafata acestora. Granitul se gaseste intr-o gama variata de culori.

Insa, cele mai frecvente nuante sunt: alb, negru, gri, bej, maro dar si galben. Un rol semnificativ al unei pietre din granit este ca aceasta aduce frumusete naturala, eleganta si stil locuintei in care este amplasata. Pentru a pastra aspectul intact al pietrei naturale pe o perioada indelungata de timp, se va aplica, periodic, un tratament de sigilare.

Diverse aplicatii din granit

Gama larga de sortimente de Granit Cluj poate fi folosita pentru diverse tipuri de lucrari de decorare a unui amplasament imobil de locuit sau spatiu comercial.

Cei mai multi clienti prefera peretii, treptele si blaturile din granit pentru baie si bucatarie. Granitul este recomandat in special spatiilor umede. Se poate opta si pentru slefuirea anumitor parti ale granitului, astfel obtinandu-se o luminozitate mult mai ridicata a acestei pietre naturale. Se pot confectiona atat trepte interioare cat si trepte exterioare din granit. Acestea sunt niste scari foarte elegante, prezentand in acelasi timp si o durabilitate foarte mare in timp.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Firme Termopan Brasov

Ce conteaza la alegerea unei firme termopan Brasov? Atunci cand vine vorba despre inlocuirea usilor …

Close