miercuri , mai 22 2024
Breaking News

Sheltere Modulare

Exista sheltere modulare ieftine?

Este foarte posibil ca nu toata lumea sa cunoasca notiunea de shelter sau Sheltere Modulare. Atunci cand discutam despre acestea, mentionam faptul ca ne referim la adaposturi. Sau, mai simplu spus ne referim la cladirile care functioneaza ca si adaposturi.

Adaposturile pot fi folosite in diverse situatii, dar toate au acelasi scop. De a adaposti ceva sau pe cineva. De exemplu, pot fi utile in cazul unor tragedii care au lasat oamenii fara locuinte. Pot fi utile si in cazul persoanelor fara adapost sau in mai multe astfel de situatii.

Cand vine vorba despre aceste cladiri, pot fi construite traditional cu caramida sau din BCA. Se poate opta insa si pentru cladiri modulare care au preturile mult mai ieftine. Daca v-ati intrebat daca exista astfel de cladiri ieftine, aflati ca da, exista. Au si foarte multe avantaje, iar cateva dintre ele am decis sa vi le prezentam in randurile care urmeaza.

Avantaje sheltere modulare

Sa incepem asadar sa discutam despre cele mai importante dintre avantajele acestui tip de cladiri modulare.

1. Pretul de achizitie/constructie este redus

In mod evident, cel mai important avantaj al unei astfel de cladiri il reprezinta pretul redus. Daca v-ati gandit sa construiti sau sa achizitionati o cladire modulara pe care sa o oferiti in acest sens, faceti alegerea potrivita.

Sheltere ModulareNu exista cladiri care sa fie mai ieftine decat cele modulare. Ca si in cazul caselor de exemplu, costul poate fi cu aproximativ 50% mai mic in comparatie cu costul unei cladiri identice din BCA sau caramida.

Deci, atunci cand bugetul este limitat, nu exista o optiune mai potrivita decat aceste sheltere modulare. In plus, au si foarte multe alte avantaje care merita luate in considerare.

2. Constructie rapida

Un mare beneficiu al caselor modulare este viteza cu care sunt construite. In timp ce o cladire traditionala ar dura in medie 40 de saptamani pentru a fi construita, o cladire modulara ar putea fi finalizata in doar 10 zile.

Aici trebuie sa mentionam faptul ca in cele 40 de saptamani pentru finalizarea cladirii traditionale se ia in considerare si timpul de executie al fundatiei. Fundatia este necesara si pentru cladirile modulare, dar in doar 10 zile de cand este finalizata fundatia, cladirea modulara este ridicata.

Este posibil sa mai fie adaugate inca aproximativ doua saptamani pentru ca finisajele sa fie executate de catre specialisti. Cu toate acestea, timpul pentru a construi o asemenea cladire este mult mai scurt decat timpul necesar pentru a construi o cladire cu structura traditionala.

De asemenea, conditiile meteo nefavorabile pot mari timpul de executie al unei cladiri traditionale. Nu este insa cazul atunci cand discutam despre cladirile modulare. Acestea au structura fabricata in interiorul unei fabrici. Deci nu exista factori precum ploaia, ninsoarea, frigul sau vantul care sa afecteze durata de executie a cladirii.

3. Calitate superioara

Au trecut demult vremurile in care aceste cladiri erau considerate de calitate indoielnica. De fapt, s-ar putea sa va surprinda sa aflati ca multe dintre materialele folosite la fabricarea cladirilor modulare sunt folosite pentru cladirile traditionale.

Aceste Sheltere Modulare pot fi construite in functie de propriile cerinte, si se pot folosi materialele dorite de client. Pot fi folosite doar materiale premium si pentru finisajele acestor cladiri.

In plus, mai trebuie sa mentionam ca tot procesul de fabricare al caselor este atent monitorizat de catre ingineri si alti specialisti in interiorul unitatii de productie. Deci nu exista motive care sa va determine sa va indoiti de calitatea acestor cladiri.

Verifica si

Firme Termopan Brasov

Firme Termopan Brasov

Ce conteaza la alegerea unei firme termopan Brasov? Atunci cand vine vorba despre inlocuirea usilor …

Close